Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Juneavfalls logotyp
Fem sopchaufförer framför en sopbil.

Jobba hos oss

Vill du bli vår kollega? På June Avfall & Miljö AB arbetar idag cirka 100 medarbetare vars hjärtan bultar extra för miljön.

Vi har en stor passion för allt vad återvinning heter och vi tar gärna hand om ditt avfall. Genom kvalitet och gott kundbemötande vill göra det enkelt för våra kunder att värna om miljön.

För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi söker medarbetare med olika bakgrund, kunskaper och kompetenser. Hos oss finns en rad olika yrken; från sophämtare till miljöingenjör, administratörer och renhållningsarbetare. Att arbeta på June Avfall & Miljö innebär en omväxlande vardag där våra värdegrunder; engagemang, respekt och ansvar präglar vårt arbete.

Tillbaka till listan

Sommarjobba som sopbilschaufför

ArbetsplatsJune Avfall & Miljö AB
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-05-17
Referensnr20-01-0002
Publicerad2020-02-11
Förvaltning
June Avfall & Miljö
Arbetsplats
June Avfall & Miljö AB
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-05-17
Referensnr
20-01-0002
Publicerad
2020-02-11

Vill du ha ett sommarjobb där du får möjlighet att vara ute mycket och komma hem tidigt på eftermiddagarna? Sök då jobb som sopbilschaufför!

Om avdelningen
Avdelningen för våra sopchaufförer består idag av ca 50 kvinnor och män och ansvarar för sophämtningen av hushållsavfall inom de tre kommunerna Jönköping, Habo och Mullsjö. Under sommaren behöver vi förstärka med ett antal semestervikarier. Förutom att verksamheten utökas under sommaren med hämtning hos sommarbostäder och trädgårdsavfall så är det också dags för våra ordinarie chaufförer att få sin välförtjänta sommarvila.

Arbetsuppgifter
Som sopbilschaufför får du ett är omväxlande arbete där du jobbar både självständigt och tillsammans med andra kollegor. De huvudsakliga uppgifterna består av hämtning och kontroll av hushållsavfall. Du ansvarar för att din bil är hel och ren, tvätt av fordon och tillsyn sker dagligen.

Du utgår från Torsvik där vi håller till i fina nyrenoverande lokaler. Arbetet är förlagt dagtid 06.00 - 14.30, vilket erbjuder dig fria eftermiddagar. Semesterperioden sträcker sig under veckorna 26 – 33, arbetar du hela perioden kan du dessutom få en vikariebonus på 4000 kr utöver lönen!

Kompetenskrav
Vi söker dig som är noggrann, tar ansvar och gillar att hålla ordning och reda omkring dig. Vidare är du en positiv person som bidrar till god stämning i gruppen och ger ett trevligt bemötande mot våra kunder. Att arbeta som sopbilschaufför är fysiskt, du får inte vara rädd för att hugga i och gå stora delar av dagen.

Körkort C och Yrkesförarkompetensbevis (YKB) är ett krav medan vana är meriterande. CE-körkort är ett plus.

Övrigt
Vi gör urval och kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden. Välkommen att söka redan idag!

Vi strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats - fri från diskriminering med lika möjligheter för alla.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar
Håkan Karlsson, Avdelningsschef: 036-17 19 30
Sasa Dimitrijevic, Arbetsledare: 036-17 19 41
Morgan Sparrenholt, Sv. Transportarbetareförbundet: 010 – 480 33 81

Om oss
June Avfall & Miljö
June Avfall & Miljö AB är ett miljö- och avfallsbolag som ägs gemensamt av Jönköping, Habo och Mullsjö kommun. Den 1 januari 2018 tog bolaget över ansvaret för sophämtning, slamtömning och sortergårdsverksamhet för 157 000 invånare i de tre kommunerna. Vi präglas av ett starkt engagemang och vilja att arbeta för en hållbar framtid. Ökade miljökrav och digital transformation innebär nya utmaningar för att möta samhällets behov och kundens önskemål. Vi är ca 110 medarbetare och omsätter 165 miljoner kronor.

June Avfall & Miljö är en spännande arbetsplats där du som medarbetare har möjlighet till personlig utveckling och där våra värdeord; engagemang, respekt och ansvar beskriver vårt arbetssätt. Vi tror att varje medarbetare är en del av bolaget och bidrar till dess framgång.

June Avfall & Miljö strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.