Juneavfalls logotyp
Fem sopchaufförer framför en sopbil.

Jobba hos oss

Vill du bli vår kollega? På June Avfall & Miljö AB arbetar idag cirka 100 medarbetare vars hjärtan bultar extra för miljön.

Vi har en stor passion för allt vad återvinning heter och vi tar gärna hand om ditt avfall. Genom kvalitet och gott kundbemötande vill göra det enkelt för våra kunder att värna om miljön.

För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi söker medarbetare med olika bakgrund, kunskaper och kompetenser. Hos oss finns en rad olika yrken; från sophämtare till miljöingenjör, administratörer och renhållningsarbetare. Att arbeta på June Avfall & Miljö innebär en omväxlande vardag där våra värdegrunder; engagemang, respekt och ansvar präglar vårt arbete.

Tillbaka till listan

Chef till sortersgårdsverksamheten

ArbetsplatsJune Avfall & Miljö AB
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-11-04
Referensnr19-01-0015
Publicerad2019-10-11
Förvaltning
June Avfall & Miljö
Arbetsplats
June Avfall & Miljö AB
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-11-04
Referensnr
19-01-0015
Publicerad
2019-10-11

Chef till sortergårdsverksamheten
Trivs du i en föränderlig och utvecklande miljö där du har möjlighet att påverka? Är du en erfaren ledare som tycker att service och hållbarhetsfrågor är viktiga. Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder dig en plats på resan mot nya mål i en bransch som arbetar med högst aktuella samhällsfrågor inom miljö och hållbarhet.

Arbetsplatsbeskrivning
June Avfall & Miljö AB är ett miljö- och avfallsbolag som ägs gemensamt av Jönköping, Habo och Mullsjö kommun. Den 1 januari 2018 tog bolaget över ansvaret för sophämtning, slamtömning och sortergårdsverksamhet för 159 000 invånare i de tre kommunerna.  Vi präglas av ett starkt engagemang och vilja att arbeta för en hållbar framtid. Ökade miljökrav och digital transformation innebär nya utmaningar för att möta samhällets behov och kundens önskemål. Vi är ca 110 medarbetare och omsätter ca 165 miljoner kronor.

Sortergårdsverksamheten består av 11 sortergårdsanläggningar och de flesta av dem är tillståndspliktiga. Till din hjälp som chef för den verksamheten kommer du ha två underställda arbetsledare. Våra sortergårdar tar emot 600 000 fordonsbesök per år. Inom bolaget finns djup kompetens inom miljö- och avfallsområdet som stöttar alla avdelningar.

Arbetsuppgifter
Som chef för sortergårdsavdelningen förväntas du föra avdelningen framåt genom att leda, fördela och utveckla arbetet på avdelningen. Du är en skicklig ledare som är van att utforma och kommunicera målsättningar och du har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare att nå de uppställda målen.

Huvudfokus kommer ligga på att fortsätta driva utveckling av våra anläggningar då vi står inför många spännande satsningar. Du kommer också att arbeta med upphandlingar, avtal och materialförsäljning.

I tjänsten som chef för sortergårdsavdelningen ingår verksamhets-, personal- och budgetansvar. Du rapporterar till bolagets VD och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Kompetenskrav
Du är en erfaren och trygg ledare som har lätt för att entusiasmera dina medarbetare och personer i din omgivning. För att trivas i rollen är du självgående och strukturerad i ditt arbete. Att arbeta med tydliga målsättningar är en del av din vardag och du trivs i en miljö där service och affärsmässighet är viktigt. För att lyckas i din roll behöver du ha ett starkt kundfokus.

Du drivs av att prestera och har fallenhet för att tänka i nya banor för att på så sätt bidra till utveckling. Du kan obehindrat växla mellan övergripande strategiska frågeställningar och operativa frågor. Vi söker dig med ett positivt driv som vill ta dig an utmaningen att med energi och engagemang driva och utveckla våra anläggningar.

Du kommer ha ett brett kontaktnät med kunder, leverantörer och samverkanspartners i andra kommuner.  Du ska därför vara trygg i att skapa kontakter och underhålla relationer.

Du har en för tjänsten relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser gärna en bakgrund som platschef eller motsvarande.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Upplysningar
Daniela Hammer, VD:  036-17 19 54
Ida Thulin Prins, facklig representant för Vision: 036-17 19 11  
Morgan Sparrenholt, facklig representant för
Transportarbetareförbundet: 010-480 33 81

Vi strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats  - fri från diskriminering med lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp

Sista ansökningsdag: 4 november
Tillträde: Enl. överenskommelse

Om oss
June Avfall & Miljö
June Avfall & Miljö AB är ett miljö- och avfallsbolag som ägs gemensamt av Jönköping, Habo och Mullsjö kommun. Den 1 januari 2018 tog bolaget över ansvaret för sophämtning, slamtömning och sortergårdsverksamhet för 157 000 invånare i de tre kommunerna. Vi präglas av ett starkt engagemang och vilja att arbeta för en hållbar framtid. Ökade miljökrav och digital transformation innebär nya utmaningar för att möta samhällets behov och kundens önskemål. Vi är ca 110 medarbetare och omsätter 165 miljoner kronor.

June Avfall & Miljö är en spännande arbetsplats där du som medarbetare har möjlighet till personlig utveckling och där våra värdeord; engagemang, respekt och ansvar beskriver vårt arbetssätt. Vi tror att varje medarbetare är en del av bolaget och bidrar till dess framgång.

June Avfall & Miljö strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.